Ценови диапазон

Дона Груп

Дона Груп

Фирма Дона Груп е ново име в областта производство на мебели.  Фирмата се занимава основно с проектиране и производство на мека мебел, корпусна мебел, както и не на последно място – обзавеждане на заведения и офиси. Мебелите, които произвеждат, са уникални по рода си не само с иновативния дизайн, но и с възможността да бъдат променяни спрямо изискванията на клиентите.  Една от най-силните страни, с които “Дона Груп” изпъква пред останалите мебело производители е изработването дори на индивидуални клиентски поръчки или промяната на вече съществуващи продукти, с цел удовлетворяване нуждите за мебели на нашите клиенти. Работили са по множество нестандартни за българския пазар поръчки и резултатът е винаги ненадминат и оценен от нашите клиенти.  Работят с широка гама висококачествени материали, което позволява да осигурим на нашите клиенти продукти, които са трудни за пресъздаване и в същото време с най-високо качество. Всеки продукт, който напуска производствената база е подложен на детайлна качествена инспекция, която има за цел да отстрани каквито и да било дефекти, преди продуктът да бъде доставен до нашите клиенти. 
Дона Груп Изображение

Фирма Дона Груп е ново име в областта производство на мебели. 

Фирмата се занимава основно с проектиране и производство на мека мебел, корпусна мебел, както и не на последно място – обзавеждане на заведения и офиси. Мебелите, които произвеждат, са уникални по рода си не само с иновативния дизайн, но и с възможността да бъдат променяни спрямо изискванията на клиентите. 

Една от най-силните страни, с които “Дона Груп” изпъква пред останалите мебело производители е изработването дори на индивидуални клиентски поръчки или промяната на вече съществуващи продукти, с цел удовлетворяване нуждите за мебели на нашите клиенти. Работили са по множество нестандартни за българския пазар поръчки и резултатът е винаги ненадминат и оценен от нашите клиенти. 

Работят с широка гама висококачествени материали, което позволява да осигурим на нашите клиенти продукти, които са трудни за пресъздаване и в същото време с най-високо качество. Всеки продукт, който напуска производствената база е подложен на детайлна качествена инспекция, която има за цел да отстрани каквито и да било дефекти, преди продуктът да бъде доставен до нашите клиенти. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки