Тенденции при боядисването 2021 г.

Feb/27/2021

Тенденции при боядисването 2021 г.

Наръчник на цветовете за 2021 година

Нашите домове са наше лично убежище, пространство, където искаме да се чувстваме в безопасност, утеха и - преди всичко - щастливи. И това никога не е било по-важно от сега, тъй като прекарваме повече време вкъщи от всякога. И така, кои цветове трябва да търсим за 2021 г., за да осигурим правилния тон за пейзажа напред. Дали сивото все още е настроено да бъде толкова модерно? Дали зеленото ще засенчи мрачните нюанси на флота? Нека разберем…

1. Възстановяващи нови неутрални

През последните години се наблюдава възраждане на по-млечно и бадемово неутрални неутрали, за разлика от по-студените тонове в сивата скала.

„Виждам 2021 г. като година на създаване на кокетни, уютни пространства, ще има преместване от по-хладните сиви и топли неутрали като„ Дъбова ябълка “,„ Гъба “и„ Камък за баня “ще станат път тонове “, обяснява Рут Мотърсхед, креативен директор Little Greene.

Тези цветове са идеални за създаване на спокойни жилищни пространства, които носят усещане за комфорт в дома. Тези по-неутрални тонове работят фантастично като основа, от която да се въведе цветен акцент върху первазите или вратата.

2. Спокойни индуциращи заземени тонове

Разкрит като Dulux’s Colour of the Year 2021, Brave Ground е внимателно подбран, за да неутрализира домовете ни през 2021 г. Тази топла неутрал се чувства едновременно успокояваща и заземена. Това не е „уау“ сянка, но в това е красотата на този неутрален оттенък - това е занижената привлекателност, върху която се вдъхновяваме. Плюс това се сдвоява прекрасно с толкова много различни цветови палитри, като се адаптира към заобикалящата го среда.

Тази земна сянка има за цел да създаде безопасно пространство, в което да се утешим от променящия се свят навън. Експертите по бои в Dulux са определили топлия и заземен неутрален нюанс като „цвета, който ще позволи на хората да се възползват от силата на природата, за да им помогнат да намерят смелостта да прегърнат бъдещето“.

Сянката Valspar ‘Brown Bunny’ ще бъде ключова тенденция за 2021 г., придаваща превъзходно и луксозно усещане на интериора. Този топъл и земен нюанс е идеален за създаване на шикозна и съвременна схема с домове за предстоящата година. Деликатно светлокафявото съвпада идеално с елегантни модерни мебели, златни тела и зелени аксесоари, за да постигнете изтънчена елегантност.

„Непрекъснато се борим със заетостта във всички аспекти на живота и все повече и повече търсим почивка от стреса с продукти, инструменти и услуги, които балансират нашия забързан начин на живот“ Сю Ким, старши експерт по дизайн на Valspar. ‘Създаването на приветлив интериор, в който да се приберете у дома, ще намали чувството на безпокойство, за да ви позволи наистина да се насладите на пространството, в което се намирате. Неутралните тонове като‘ Brown Bunny ’са успокояващи, но стимулиращи и помагат за създаването на изчистен и балансиран дизайн. Кремовите бели също се смесват тихо с тези цветове, така че ще останете с успокояващ интериор, който ще подмлади ума ви след натоварен ден. “

3. Буйни пейзажи от спокойно зелено

Зеленото ли е новото сиво? В момента е навсякъде в интериора. Това е синоним на природа и успокояващи качества, което може да обясни популярността му за създаване на доволен дом.

„Грийн е доста просто пищен в истинския смисъл на думата“, възкликва Дейвид Мотърсхед, доктор по медицина от Little Greene. ’От кадифени тъмни зелени до светли и приповдигнати тонове, зелените могат да се използват в целия дом и имат мощно възстановяващо качество. Използвани в домашните офиси, зелените нюанси помагат за съзерцание и задълбочени мисли.

Използвайте стените си като пейзаж от околните полета. Независимо дали живеете в страната или се стремите да я наречете дом, боядисването на стени в буйно зелено е стъпка по-близо до усещането за едно с природата. Всички експерти по боя са съгласни, че домовете ще приемат зелено повече от всякога през следващата година.

‘Внасянето на елементите на природния свят в нашия интериор насърчава личностния растеж, както и предизвиква усещане за спокойствие’ обяснява кураторът на цветовете на Farrow & Ball Joa Studholme. ‘Всички зелени засилват връзката ни с природата и създават перфектното приветливо начало на пътуването през дома ви’.

Зеленото е особено популярен избор за вдъхване на нов живот на всекидневните и създаване на усещане за спокойствие в спалните.

4. Фонове от бежово

Отбелязано е, че новите неутрали се връщат обратно към бежовите дни от миналото. Спомняте ли си „Natural Hessian“ и „Calico“ от 2000-те? Те се завръщат, но с нови имена и нюанси, тъй като ние приветстваме неутрални с по-топъл тон на този на сивите.

Перфектно синхронизиран за издигането на новите неутрали е новият нюанс на Earthborn. Стартирал като част от новата „Земна колекция“, Crocky Road се очаква да бъде един от най-желаните тонове през 2021 година.
„Нашата чисто нова цветна Crocky Road ще бъде изключително популярна сянка в интериорите през следващата година“, казва Катрин Хелсби, ръководител на Creative Marketing, Earthborn. ‘Този естествен, хладен бежов цвят със слаб зелен подтон носи успокояващо, лесно, земно качество. Перфектен цвят, с който да живеете както в модерен, така и в традиционен дом, и прекрасен за сдвояване с ярки аксесоари. “

Неутралният цвят на стената може да допринесе много за създаването на меко и затоплящо вътрешно пространство. Силната неутралност осигурява перфектния фон за комплимент с модерни по-тъмни нюанси или изящни мебели.

5. Нотки на вкусно маслинено зелено

Нашият стилен екип отбелязва изобилието от маслинено зелено, което се появява в колекции от нови сезони. И ето какво казват експертите на сянката ...

„В спалнята маслинено зелено може да помогне за създаването на спокойна обстановка“, казва Шарлот Косби, ръководител на креатив в Farrow & Ball. ‘Подходящ е и за стаи с изглед към природата. Цветовете от страхотния външен вид допълнително ще подобрят зелените тонове на стените и ще създадат релаксиращо усещане на открито във вашия дом. “

„По-бледата маслина има сив подтон, така че работи естествено с меки сиви - комбинация, която е изключително успокояваща и спокойна“, казва Джуди Смит, консултант в Crown. ‘С този външен вид се придържайте към тонална палитра и боядисайте дограмата в същия цвят като стените, за да придадете хармонично усещане.’

„Маслинено зелено е чудесен цвят за стаи с източно изложение“, казва Катрин Хелсби, маркетинг мениджър и цветен експерт в Earthborn. ‘Тези пространства често имат зелени / сини нюанси и е най-добре да играете на това. По същия начин маслината би работила добре и в стаи със северно изложение: вместо да се конкурираме с липсата на светлина, препоръчваме да я прегърнете. “

6. Затоплящи червени и черничеви тонове

Във времена на несигурност, каквато е сега, ние често жадуваме за по-топли тонове, които ще обогатят домовете ни и ще създадат светилища за пашкули, за да се затворим. Отдалечавайки се от сивите въглища и тъмносиния, с по-студена перспектива, 2021 се насочва към по-топлите тонове на червените и сливите. Тези наситени наситени нюанси са без усилия шик през деня и уют през нощта, приветствайки приземена, но луксозна атмосфера във всяка стая.

„Смелите, но естествени сдвоявания също са в тенденция, като силните зелени са съчетани с поразителни тонове като„ Шоколадов цвят “или богата„ Печена череша “в комбинация с„ Невидимо зелено “, за да създадат драматичен, но интимен и привлекателен интериор“, обяснява Рут Мотърсхед , Креативен директор Little Greene.

Богатството на Graham & Brown’s Color of the Year 2021 - Epoch е точно това. Този емоционален сенчест нюанс на слива ни кара да искаме да се измъкнем през зимните месеци - седнали на свещи и увити в затоплящи слоеве. Което е точно това, на което дизайнерският екип имаше визии, описвайки го като „Успокояващ, панорамен тон, Epoch отразява по-широки интериорни тенденции, които изглежда създават спокойни пространства за по-здрави и щастливи домове“.

7. По-чисти нюанси на синьо
Друг успокояващ цвят, който отдава почит на природния свят, е синият. Винаги популярен избор за декориране, този воден морски нюанс помага да добавите спокойствие към всяка стая. Но как се променя този нюанс за нашите вкусове през 2021 г.? ‘Блусът, който е най-подходящ за закрепване на домовете ни през 2021 г., е по-чисти тонове като оживеното Pitch Blue, свежо Ultra Marine Blue и по-тъмният, по-мастилен Stiffkey Blue’ куратор на Farrow & Ball Joa Studholme. ‘Тези неусложнени нюанси се чувстват познати, като спомени от нашето детство, така че имат успокояващ ефект в дома въпреки по-хладните им нюанси.’

8. Естествено перфектни пигменти

Представено в световните тенденции миналото лято, то ще бъде все по-присъстващо през следващите сезони. Разбира се, говорим за използването на земни тонове. Pinterest разкри, че търсенията за „стени от теракота“ са се увеличили с 86 процента на годишна база във Великобритания през 2020 г. Тези богати, топли нюанси са разположени в цветна палитра от гипсово розово, изгорено оранжево, подправена охра и черно въглен - всички пигменти изтеглени от естествени материали.

Crown нарекоха това тенденцията „Естествено перфектна“. За което Justyna Korczynska, от Crown Design Studio, казва: „Крайната цел е да се постигне безупречен, но естествен вид. Гримът ни дава увереност и ни кара да се чувстваме по-добре за себе си. Naturally Perfect представя съвети за красота за интериорен дизайн, използвайки топла цветова палитра от пудри и ружове. “

9. Експресивни акценти

Докато много от тенденциите са сдвоени, има една такава тенденция, която е готова да извика! Това е изразителната тенденция, при която цветът се откроява. Използвана като акценти, тази тенденция вижда по-смелите цветове, добавящи жизненост и личност към нашите домове.

‘Чувствам, че цветните тенденции ще преминат в по-дълбоки наситени тонове. С изгорени портокали, наситено жълти и топли кафяви като ‘Muga’ и ‘Rufus’, както като акценти, така и като тонове за изявление. Наред с все по-популярните дълбоки зелени и сини цветове като „Teal“, „Plimsoll“ и „Blue Blood“, обяснява Анди Грийнъл, ръководител на дизайна, Paint & Paper Library.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Тенденции

Тенденции

Тенденции при боядисването 2021 г.

Тенденции при боядисването 2021 г.

Наръчник на цветовете за 2021 годинаНашите домове са наше лично убежище, пространство, където искаме да се чувстваме в безопасност, утеха и - преди всичко Наръчник на цветовете за 2021 годинаНашите домове са наше лично убежище, пространство, където искаме да се чувстваме в безопасност, утеха и - преди всичко 2021-02-27T17:03:06+03:00 Тенденции при боядисването 2021 г.

<p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Наръчник на цветовете за 2021 година</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Нашите домове са наше лично убежище, пространство, където искаме да се чувстваме в безопасност, утеха и - преди всичко - щастливи. И това никога не е било по-важно от сега, тъй като прекарваме повече време вкъщи от всякога. И така, кои цветове трябва да търсим за 2021 г., за да осигурим правилния тон за пейзажа напред. Дали сивото все още е настроено да бъде толкова модерно? Дали зеленото ще засенчи мрачните нюанси на флота? Нека разберем&hellip;</span></p> <div class="dePhmb" jsaction="copy:zVnXqd,r8sht;" jsname="r5xl4"> <div class="eyKpYb" jscontroller="UmyLh" jsmodel="d6pv6c" data-language="bg" data-original-language="auto" data-result-index="0" jsaction="rcuQ6b:uniPq;agoMJf:uniPq;d3Xgce:uniPq;PAwimb:fO5Jj;YMDPBc:IPcVpf;zimBkd:psubsc,xEIEwf,vvaHqf,Mw7EEb,bfSYBe,xdbiQe,Omr8vc,aVxZJe;cJuFmb:inBH1e;ZpeCNe:B59DSc;bA9BVe:NTHvjd,G7JiR;yZ6OX:TWxCtb;EKmdBc:g1rTCe; dblclick:wgdrZd" jsdata="Rd7LAc;_;$42"> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$43"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb">1. Възстановяващи нови неутрални</span></span></span></div> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$43"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb"></span></span></span></div> <div class="J0lOec"> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">През последните години се наблюдава възраждане на по-млечно и бадемово неутрални неутрали, за разлика от по-студените тонове в сивата скала.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Виждам 2021 г. като година на създаване на кокетни, уютни пространства, ще има преместване от по-хладните сиви и топли неутрали като&bdquo; Дъбова ябълка &ldquo;,&bdquo; Гъба &ldquo;и&bdquo; Камък за баня &ldquo;ще станат път тонове &ldquo;, обяснява Рут Мотърсхед, креативен директор Little Greene.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Тези цветове са идеални за създаване на спокойни жилищни пространства, които носят усещане за комфорт в дома. Тези по-неутрални тонове работят фантастично като основа, от която да се въведе цветен акцент върху первазите или вратата.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/lg-intelligent-paints-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">2. Спокойни индуциращи заземени тонове</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Разкрит като Dulux&rsquo;s Colour of the Year 2021, Brave Ground е внимателно подбран, за да неутрализира домовете ни през 2021 г. Тази топла неутрал се чувства едновременно успокояваща и заземена. Това не е &bdquo;уау&ldquo; сянка, но в това е красотата на този неутрален оттенък - това е занижената привлекателност, върху която се вдъхновяваме. Плюс това се сдвоява прекрасно с толкова много различни цветови палитри, като се адаптира към заобикалящата го среда.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Тази земна сянка има за цел да създаде безопасно пространство, в което да се утешим от променящия се свят навън. Експертите по бои в Dulux са определили топлия и заземен неутрален нюанс като &bdquo;цвета, който ще позволи на хората да се възползват от силата на природата, за да им помогнат да намерят смелостта да прегърнат бъдещето&ldquo;.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/dulux-colour-of-the-year-2021-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Сянката Valspar &lsquo;Brown Bunny&rsquo; ще бъде ключова тенденция за 2021 г., придаваща превъзходно и луксозно усещане на интериора. Този топъл и земен нюанс е идеален за създаване на шикозна и съвременна схема с домове за предстоящата година. Деликатно светлокафявото съвпада идеално с елегантни модерни мебели, златни тела и зелени аксесоари, за да постигнете изтънчена елегантност.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Непрекъснато се борим със заетостта във всички аспекти на живота и все повече и повече търсим почивка от стреса с продукти, инструменти и услуги, които балансират нашия забързан начин на живот&ldquo; Сю Ким, старши експерт по дизайн на Valspar. &lsquo;Създаването на приветлив интериор, в който да се приберете у дома, ще намали чувството на безпокойство, за да ви позволи наистина да се насладите на пространството, в което се намирате. Неутралните тонове като&lsquo; Brown Bunny &rsquo;са успокояващи, но стимулиращи и помагат за създаването на изчистен и балансиран дизайн. Кремовите бели също се смесват тихо с тези цветове, така че ще останете с успокояващ интериор, който ще подмлади ума ви след натоварен ден. &ldquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/valspar-brown-bunny-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">3. Буйни пейзажи от спокойно зелено</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Зеленото ли е новото сиво? В момента е навсякъде в интериора. Това е синоним на природа и успокояващи качества, което може да обясни популярността му за създаване на доволен дом.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Грийн е доста просто пищен в истинския смисъл на думата&ldquo;, възкликва Дейвид Мотърсхед, доктор по медицина от Little Greene. &rsquo;От кадифени тъмни зелени до светли и приповдигнати тонове, зелените могат да се използват в целия дом и имат мощно възстановяващо качество. Използвани в домашните офиси, зелените нюанси помагат за съзерцание и задълбочени мисли.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Използвайте стените си като пейзаж от околните полета. Независимо дали живеете в страната или се стремите да я наречете дом, боядисването на стени в буйно зелено е стъпка по-близо до усещането за едно с природата. Всички експерти по боя са съгласни, че домовете ще приемат зелено повече от всякога през следващата година.<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/visulizr-app-1-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&lsquo;Внасянето на елементите на природния свят в нашия интериор насърчава личностния растеж, както и предизвиква усещане за спокойствие&rsquo; обяснява кураторът на цветовете на Farrow &amp; Ball Joa Studholme. &lsquo;Всички зелени засилват връзката ни с природата и създават перфектното приветливо начало на пътуването през дома ви&rsquo;.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Зеленото е особено популярен избор за вдъхване на нов живот на всекидневните и създаване на усещане за спокойствие в спалните.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/farrow-and-ball-green-smoke-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">4. Фонове от бежово</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Отбелязано е, че новите неутрали се връщат обратно към бежовите дни от миналото. Спомняте ли си &bdquo;Natural Hessian&ldquo; и &bdquo;Calico&ldquo; от 2000-те? Те се завръщат, но с нови имена и нюанси, тъй като ние приветстваме неутрални с по-топъл тон на този на сивите.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Перфектно синхронизиран за издигането на новите неутрали е новият нюанс на Earthborn. Стартирал като част от новата &bdquo;Земна колекция&ldquo;, Crocky Road се очаква да бъде един от най-желаните тонове през 2021 година.</span><br /><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Нашата чисто нова цветна Crocky Road ще бъде изключително популярна сянка в интериорите през следващата година&ldquo;, казва Катрин Хелсби, ръководител на Creative Marketing, Earthborn. &lsquo;Този естествен, хладен бежов цвят със слаб зелен подтон носи успокояващо, лесно, земно качество. Перфектен цвят, с който да живеете както в модерен, така и в традиционен дом, и прекрасен за сдвояване с ярки аксесоари. &ldquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/earthborn-crocky-road-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Неутралният цвят на стената може да допринесе много за създаването на меко и затоплящо вътрешно пространство. Силната неутралност осигурява перфектния фон за комплимент с модерни по-тъмни нюанси или изящни мебели.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/earthborn-crocky-road-lifetsyle-920x920.jpg" /></span></p> <c-wiz jsrenderer="WFss9b" class="P6w8m BDJ8fb" aria-labelledby="c254" role="region" jsshadow="" jsdata="deferred-c255" data-p="%.@.]" jscontroller="pPThOe" jsaction="cVBjOb:R39vXe,IUcju,SJbMmc,SsILKe,jsOQJc,e5Ystc,AZZyxc;LHU2xc:Yihg0b,Wm5pEd;qDGYgb:zX13ie;yZ6OX:QUCxlc,RHer4;eLAnNe:yz7ijf;F5MSFd:twqeXd;UgEtGb:hQ7xdc,j0ySHf;qE2zJe:WOjgW;fBzasf:YoknPd;Qz4V0b:hQ7xdc;h5CHLc:RnmhLc;AwBmXe:OzU88,ZKzul;Q1tZlf:YEdRcb,BwbFIf;lUENBf:CK2cEd;" data-node-index="5;0" jsmodel="hc6Ubd"> <div class="dePhmb" jsaction="copy:zVnXqd,r8sht;" jsname="r5xl4"> <div class="eyKpYb" jscontroller="UmyLh" jsmodel="d6pv6c" data-language="bg" data-original-language="auto" data-result-index="0" jsaction="rcuQ6b:uniPq;agoMJf:uniPq;d3Xgce:uniPq;PAwimb:fO5Jj;YMDPBc:IPcVpf;zimBkd:psubsc,xEIEwf,vvaHqf,Mw7EEb,bfSYBe,xdbiQe,Omr8vc,aVxZJe;cJuFmb:inBH1e;ZpeCNe:B59DSc;bA9BVe:NTHvjd,G7JiR;yZ6OX:TWxCtb;EKmdBc:g1rTCe; dblclick:wgdrZd" jsdata="Rd7LAc;_;$104"> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$105"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb">5. Нотки на вкусно маслинено зелено</span></span></span></div> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$105"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb"></span></span></span></div> <div class="J0lOec"> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Нашият стилен екип отбелязва изобилието от маслинено зелено, което се появява в колекции от нови сезони. И ето какво казват експертите на сянката ...</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;В спалнята маслинено зелено може да помогне за създаването на спокойна обстановка&ldquo;, казва Шарлот Косби, ръководител на креатив в Farrow &amp; Ball. &lsquo;Подходящ е и за стаи с изглед към природата. Цветовете от страхотния външен вид допълнително ще подобрят зелените тонове на стените и ще създадат релаксиращо усещане на открито във вашия дом. &ldquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/farrow_ball_bancha_no_-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;По-бледата маслина има сив подтон, така че работи естествено с меки сиви - комбинация, която е изключително успокояваща и спокойна&ldquo;, казва Джуди Смит, консултант в Crown. &lsquo;С този външен вид се придържайте към тонална палитра и боядисайте дограмата в същия цвят като стените, за да придадете хармонично усещане.&rsquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Маслинено зелено е чудесен цвят за стаи с източно изложение&ldquo;, казва Катрин Хелсби, маркетинг мениджър и цветен експерт в Earthborn. &lsquo;Тези пространства често имат зелени / сини нюанси и е най-добре да играете на това. По същия начин маслината би работила добре и в стаи със северно изложение: вместо да се конкурираме с липсата на светлина, препоръчваме да я прегърнете. &ldquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/ih_may_kitchen-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">6. Затоплящи червени и черничеви тонове</span></p> </div> </div> </div> </c-wiz> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Във времена на несигурност, каквато е сега, ние често жадуваме за по-топли тонове, които ще обогатят домовете ни и ще създадат светилища за пашкули, за да се затворим. Отдалечавайки се от сивите въглища и тъмносиния, с по-студена перспектива, 2021 се насочва към по-топлите тонове на червените и сливите. Тези наситени наситени нюанси са без усилия шик през деня и уют през нощта, приветствайки приземена, но луксозна атмосфера във всяка стая.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&bdquo;Смелите, но естествени сдвоявания също са в тенденция, като силните зелени са съчетани с поразителни тонове като&bdquo; Шоколадов цвят &ldquo;или богата&bdquo; Печена череша &ldquo;в комбинация с&bdquo; Невидимо зелено &ldquo;, за да създадат драматичен, но интимен и привлекателен интериор&ldquo;, обяснява Рут Мотърсхед , Креативен директор Little Greene.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/little-greene-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Богатството на Graham &amp; Brown&rsquo;s Color of the Year 2021 - Epoch е точно това. Този емоционален сенчест нюанс на слива ни кара да искаме да се измъкнем през зимните месеци - седнали на свещи и увити в затоплящи слоеве. Което е точно това, на което дизайнерският екип имаше визии, описвайки го като &bdquo;Успокояващ, панорамен тон, Epoch отразява по-широки интериорни тенденции, които изглежда създават спокойни пространства за по-здрави и щастливи домове&ldquo;.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/-603a4cbd76b6d.jpg" /></span></p> <c-wiz jsrenderer="WFss9b" class="P6w8m BDJ8fb" aria-labelledby="c319" role="region" jsshadow="" jsdata="deferred-c320" data-p="%.@.]" jscontroller="pPThOe" jsaction="cVBjOb:R39vXe,IUcju,SJbMmc,SsILKe,jsOQJc,e5Ystc,AZZyxc;LHU2xc:Yihg0b,Wm5pEd;qDGYgb:zX13ie;yZ6OX:QUCxlc,RHer4;eLAnNe:yz7ijf;F5MSFd:twqeXd;UgEtGb:hQ7xdc,j0ySHf;qE2zJe:WOjgW;fBzasf:YoknPd;Qz4V0b:hQ7xdc;h5CHLc:RnmhLc;AwBmXe:OzU88,ZKzul;Q1tZlf:YEdRcb,BwbFIf;lUENBf:CK2cEd;" data-node-index="5;0" jsmodel="hc6Ubd"> <div class="dePhmb" jsaction="copy:zVnXqd,r8sht;" jsname="r5xl4"> <div class="eyKpYb" jscontroller="UmyLh" jsmodel="d6pv6c" data-language="bg" data-original-language="auto" data-result-index="0" jsaction="rcuQ6b:uniPq;agoMJf:uniPq;d3Xgce:uniPq;PAwimb:fO5Jj;YMDPBc:IPcVpf;zimBkd:psubsc,xEIEwf,vvaHqf,Mw7EEb,bfSYBe,xdbiQe,Omr8vc,aVxZJe;cJuFmb:inBH1e;ZpeCNe:B59DSc;bA9BVe:NTHvjd,G7JiR;yZ6OX:TWxCtb;EKmdBc:g1rTCe; dblclick:wgdrZd" jsdata="Rd7LAc;_;$133"> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$134"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb">7. По-чисти нюанси на синьо</span></span></span></div> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$134"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb"></span></span></span></div> <div class="J0lOec"><span class="VIiyi" jsaction="mouseup:BR6jm" jsname="jqKxS" lang="bg" style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><span jsaction="agoMJf:PFBcW;usxOmf:aWLT7;jhKsnd:P7O7bd,F8DmGf;Q4AGo:Gm7gYd,qAKMYb;uFUCPb:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;f56efd:dJXsye;EnoYf:KNzws,ZJsZZ,JgVSJc;zdMJQc:cCQNKb,ZJsZZ,zchEXc;Ytrrj:JJDvdc;tNR8yc:GeFvjb;oFN6Ye:hij5Wb" jscontroller="Zl5N8" jsmodel="SsMkhd" jsname="txFAF" class="JLqJ4b ChMk0b" data-language-for-alternatives="bg" data-language-to-translate-into="auto" data-phrase-index="0" jsdata="uqLsIf;_;$134"><span jsaction="click:qtZ4nf,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:qtZ4nf,c2aHje" jsname="W297wb">Друг успокояващ цвят, който отдава почит на природния свят, е синият. Винаги популярен избор за декориране, този воден морски нюанс помага да добавите спокойствие към всяка стая. Но как се променя този нюанс за нашите вкусове през 2021 г.? &lsquo;Блусът, който е най-подходящ за закрепване на домовете ни през 2021 г., е по-чисти тонове като оживеното Pitch Blue, свежо Ultra Marine Blue и по-тъмният, по-мастилен Stiffkey Blue&rsquo; куратор на Farrow &amp; Ball Joa Studholme. &lsquo;Тези неусложнени нюанси се чувстват познати, като спомени от нашето детство, така че имат успокояващ ефект в дома въпреки по-хладните им нюанси.&rsquo;</span></span></span></div> </div> </div> </c-wiz> <p></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/stiffkey-blue-farrow-ball-920x920.jpg" /></span></p> </div> </div> </div> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">8. Естествено перфектни пигменти</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Представено в световните тенденции миналото лято, то ще бъде все по-присъстващо през следващите сезони. Разбира се, говорим за използването на земни тонове. Pinterest разкри, че търсенията за &bdquo;стени от теракота&ldquo; са се увеличили с 86 процента на годишна база във Великобритания през 2020 г. Тези богати, топли нюанси са разположени в цветна палитра от гипсово розово, изгорено оранжево, подправена охра и черно въглен - всички пигменти изтеглени от естествени материали.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Crown нарекоха това тенденцията &bdquo;Естествено перфектна&ldquo;. За което Justyna Korczynska, от Crown Design Studio, казва: &bdquo;Крайната цел е да се постигне безупречен, но естествен вид. Гримът ни дава увереност и ни кара да се чувстваме по-добре за себе си. Naturally Perfect представя съвети за красота за интериорен дизайн, използвайки топла цветова палитра от пудри и ружове. &ldquo;</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/crown-aw20-naturally-920x920.jpg" /></span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">9. Експресивни акценти</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Докато много от тенденциите са сдвоени, има една такава тенденция, която е готова да извика! Това е изразителната тенденция, при която цветът се откроява. Използвана като акценти, тази тенденция вижда по-смелите цветове, добавящи жизненост и личност към нашите домове.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">&lsquo;Чувствам, че цветните тенденции ще преминат в по-дълбоки наситени тонове. С изгорени портокали, наситено жълти и топли кафяви като &lsquo;Muga&rsquo; и &lsquo;Rufus&rsquo;, както като акценти, така и като тонове за изявление. Наред с все по-популярните дълбоки зелени и сини цветове като &bdquo;Teal&ldquo;, &bdquo;Plimsoll&ldquo; и &bdquo;Blue Blood&ldquo;, обяснява Анди Грийнъл, ръководител на дизайна, Paint &amp; Paper Library.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/ppl-light-dark-920x920.jpg" /></span></p> <p></p> <p></p>

, , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки