Гардероб по твой дизайн и размер

Jul/ 2/2021

Гардероб по твой дизайн и размер

🔎 Ако търсиш гардероб, който да бъде съобразен напълно с твоите параметри, ние със сигурност можем да ти помогнем! Можеш изцяло да решиш какви да бъдат:
✔️размерите
✔️вътрешното разпределение - рафтове, лостове, чекмеджета, механизми
✔️обковът
✔️декорите и тяхното разпределение
📝Нарисувай идеята си на скица, или ни отговори на няколко въпроса относно гардероба ти и ние ще ти изпратим оферта с 3D визуализация и цена до два работни дни!

Изпрати ни скица на гардероба, който си представяш, а ние ще ти изпратим БЕЗПЛАТНА 3D визуализация и цена.

Гардероб по твой дизайн и размер.

✔️Online проектиране
✔️БЕЗПЛАТНО
✔️След като получим твоята скица, ще се свържем с теб, за да изкоментираме всички подробности. Ако желаеш ще направим online среща в реално време, за да проектираме заедно!
✔️100% качество
✔️Марки на материалите и обкова:
Egger®️
Hettich®️
Blum®️


Направи твоя скица
Единственото, което ти трябва е лист и нещо за драскане. Нарисувай идеалния гардероб за теб, а ние ще ти дадем няколко предложения.
А ако искаш може просто да ни изпратиш снимка на гардероб, който ти е харесал и ние ще се доближим максимално до идеята ти.

Какво да включиш в скицата си?

  • Размери (L/B/H) см
  • Как да изглежда гардеробът отвътре

Ограничения и възможности
Максимални размери (L/B/H) - 480/70/250 см
*размерът зависи пропорционално (конструктивно) от избрания брой врати и желаната от Вас вътрешна конфигурация

Вратите могат да бъдат както с плъзгане, така и на панти
Можете да комбинирате до 2 цвята в гардероба

Всяка врата може да бъде огледална

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ГАРДЕРОБИ МОБ

ГАРДЕРОБИ МОБ

Гардероб по твой дизайн и размер

Гардероб по твой дизайн и размер

🔎 Ако търсиш гардероб, който да бъде съобразен напълно с твоите параметри, ние със сигурност можем да ти помогнем! Можеш изцяло да решиш какви да бъдат:✔️ 🔎 Ако търсиш гардероб, който да бъде съобразен напълно с твоите параметри, ние със сигурност можем да ти помогнем! Можеш изцяло да решиш какви да бъдат:✔️ 2021-07-02T18:17:10+03:00 Гардероб по твой дизайн и размер

<p>🔎 Ако търсиш гардероб, който да бъде съобразен напълно с твоите параметри, ние със сигурност можем да ти помогнем! Можеш изцяло да решиш какви да бъдат:<br />✔️размерите<br />✔️вътрешното разпределение - рафтове, лостове, чекмеджета, механизми<br />✔️обковът<br />✔️декорите и тяхното разпределение<br />📝Нарисувай идеята си на скица, или ни отговори на няколко въпроса относно гардероба ти и ние ще ти изпратим оферта с 3D визуализация и цена до два работни дни!</p> <p class="text-aligncenter"><strong>Изпрати ни скица на гардероба, който си представяш, а ние ще ти изпратим БЕЗПЛАТНА 3D визуализация и цена.</strong></p> <p class="text-aligncenter"><strong>Гардероб по твой дизайн и размер.</strong></p> <p class="text-alignleft">✔️Online проектиране<br />✔️БЕЗПЛАТНО<br />✔️След като получим твоята скица, ще се свържем с теб, за да изкоментираме всички подробности. Ако желаеш ще направим online среща в реално време, за да проектираме заедно!<br />✔️100% качество<br />✔️Марки на материалите и обкова:<br />Egger&reg;️<br />Hettich&reg;️<br />Blum&reg;️</p> <p class="text-alignleft"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14682/files/image/viber_izobrazenie_2021-07-02_17-34-29.jpg" /><br />Направи твоя скица<br />Единственото, което ти трябва е лист и нещо за драскане. Нарисувай идеалния гардероб за теб, а ние ще ти дадем няколко предложения.<br />А ако искаш може просто да ни изпратиш снимка на гардероб, който ти е харесал и ние ще се доближим максимално до идеята ти.</p> <p><strong>Какво да включиш в скицата си?</strong></p> <ul> <li>Размери (L/B/H) см</li> <li>Как да изглежда гардеробът отвътре</li> </ul> <p><strong>Ограничения и възможности</strong><br />Максимални размери (L/B/H) - 480/70/250 см<br />*размерът зависи пропорционално (конструктивно) от избрания брой врати и желаната от Вас вътрешна конфигурация</p> <p>Вратите могат да бъдат както с плъзгане, така и на панти<br />Можете да комбинирате до 2 цвята в гардероба</p> <p>Всяка врата може да бъде огледална</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки